Babor huidverzorging

Ons aanbod

  HUIDVERZORGING BABOR

  Elke huid is anders: bij Esthetiek Pure begint elke BABOR gelaatsverzorging met een huidanalyse. Zo kunnen we perfect inschatten wat de behoefte is van de huid.

  Een epilatie van de wenkbrauwen en een ontspannende gelaats- en décolleté massage maken deel uit van elke gelaatsverzorging.

  Al onze gelaatsverzorgingen (exclusief Quick facial) duren 90 minuten en zijn geschikt zowel voor vrouwen als voor mannen.

  Passie voor huidverzorging en huidverbetering

  Esthetiek Pure is een Gecertificeerd BABOR schoonheidsinstituut in Everberg. Dit certificaat staat garant voor kwaliteit en ervaring.
  Onze passie is huidverbetering en anti-aging. De producten van BABOR gecombineerd met onze expertise maken je huid zichtbaar en voelbaar mooier, gezonder en jonger.

  Alle BABOR producten zijn vrij van parabenen en optimaal verdraagzaam voor de huid.

  "Een grondige reiniging is de basis voor een mooie en gezonde huid en de start van onze gelaatsverzorgingen"

  De BABOR vitalitycheck is de volgende stap en helpt ons om probleemgebieden snel op te sporen en deze doelgericht te behandelen.
  Dankzij een zeer werkzaam masker die het voor de huid mogelijk maakt om de verzorgingsproducten en alle werkstoffen tijdens de behandeling optimaal op te nemen, wordt de huid nu geactiveerd.

  Dit is het zogenaamde doorbloedingsmasker met brandnetelextracten.

  Wil je ons persoonlijk advies? Wij staan voor je klaar.

  Warme kompressen techniek

  De BABOR kompressentechniek tijdens de gelaatsverzorgingen is uniek. Elke BABOR reiniging, elk masker en elke peeling wordt met warme kompressen verwijderd. We gebruiken een specifieke techniek die kalmerend en ontspannend is voor de huid en de geest.

  BABOR Ampoules

  Nu volgt het aanbrengen van de Babor Ampoule Concentrates. Deze bieden hooggeconcentreerde, natuurlijke werkstoffen die een voelbaar en zichtbaar effect hebben op de huid. Wens je een nog beter en langer effect ? Deze fluids kunnen ook gebruikt worden voor een kuur thuis.

  Ontspannende massage van gelaat en decolleté

  Het gezichtsmasker kan nu inwerken. We kiezen een masker dat speciaal op het huidtype en op bepaalde huidproblemen wordt afgestemd.

  Afsluitende verzorging

  Tot slot de afsluitende verzorging. Er wordt altijd voor een bijzondere finish gezorgd zodat het bereikte resultaat langer behouden blijft. Een oogverzorging en een passende verzorgingscrème en/of zonbescherming zorgen hiervoor.
  Om het mooie resultaat van de behandeling ook op lange termijn te behouden, is een dagelijkse verzorgingsroutine aanbevolen. Graag adviseren wij de geschikte BABOR producten voor thuis.

  Logo Pure

  Volg ons

  Openingsuren

  • Ma 09:00 - 19:00
  • Di 09:00 - 19:00
  • Wo 08:00 - 15:30
  • Do 09:00 - 19:00
  • Vr 09:00 - 19:00
  • Za 09:30 - 16:00
  • Zo Gesloten